Restbet Havale ile Para Çekme

Mobil uyumlu bir web sitesine sahip olan Restbet bununla birlikte mobil uygulama geliştirmiştir. Bütün özelliklerini mobile uyumlu hale getirerek istenilen her cihazdan kullanılmasına olanak tanımıştır. Öyle ki bundan sonra paranızı mobilden çekebilecek ve yine mobilden yatırabileceksiniz. Peki ama bunun için kullanabileceğiniz ödeme yöntemlerini merak ediyor musunuz? Eğer en çok kullanılanın hangisi olduğunu merak ediyorsanız burada en fazla havalenin kullandığını söylemeliyiz. Artık kolayca para çekebilir ve yatırabilirsiniz. Yoksa Restbet havale ile para çekme hakkında bilgi almak için mi bu yazıyı okuyorsunuz? O zaman hemen yazının devamına bakabilirsiniz.

Restbet Havale İle Para Çekme Yöntemi

Restbet bünyesinde yer alan spor bahislerini ya da oyunlarını kullandınız ve kazandınız. Artık paranızı çekmek istiyorsunuz, öyle mi? O halde önce kullandığınız promosyon bulunuyorsa mutlaka onun çevrim şartını yerine getirmelisiniz. Aksi takdirde çekim yapamazsınız. Eğer getirdiyseniz o zaman para çekme ekranına gidebilirsiniz. Burada karşınıza bazı ödeme yöntemleri çıkacaktır. İçlerinden havaleyi seçecek ve daha sonra sizden istenen bankayı belirleyeceksiniz. Onunla ilgili hesap bilgilerinizi eksik olmadan dolduracaksınız. Çekmek istediğiniz tutarı da yazacak ve ödeme onayı vereceksiniz. Çok kısa süre içerisinde ödemeye engel bir durum olup olmadığı kontrol edilecek ve paranız hesabınıza yatırılacak.

Restbet Havale İle Para Yatırma

Yatırım yapmak için kullanabileceğiniz en başarılı ve en kısa süreli yöntemlerin başında havale geliyor. Artık banka havalesini kullanarak paranızı yatırabilirsiniz. O halde önce para yatırma ekranına gitmelisiniz. Buna sitenin üst kısmından ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan ödeme yöntemleri arasından havaleyi seçmelisiniz. Daha sonra bankanızı belirleyecek ve ardından karşınıza çıkan bilgileri alacaksınız. Bundan sonra gerek internet şubesine gerekse cep şubesine geçiş yapacak ve almış olduğunuz bu bilgilere maksimum ile minimum yatırım tutarları arasında para göndereceksiniz. Ardından siteye gelecek ve ödeme bildirimi vereceksiniz. Bu bildirim kontrol edilecek ve sizin tarafınızdan yapıldığı anlaşılır anlaşılmaz hemen hesabınıza yansıtılacak. Bu aşamadan sonra dilerseniz ilk ödemenizse hoş geldin bonusunu değilse tanımlanmış diğer yatırım promosyonlarını kullanarak bakiyenizi artırabilirsiniz.

Yorum yapın

Aviator - Sweet Bonanza - Gates of Olympus - tipobet -